POMEMBNO OBVESTILO

Sejem Svetovni dan knjige v Parku Zvezda zasije v četrtek, 25. aprila! Spremljajte nas – obveščamo tukaj, na Knjigi obrazov in Tviterju.

Glede na to, da letos prvič po več kot 20 letih v Ljubljani ob Svetovnem dnevu knjige ne bo knjižnega sejma, ki je doslej potekal v sklopu Slovenskih dnevov knjige, smo se v ekipi Založbe Sanje in Noč knjige odočili, da v četrtek, 25. aprila v Parku Zvezda v Ljubljani organiziramo enodnevni knjižni sejem SVETOVNI DAN KNJIGE V PARKU ZVEZDA.

Naš skupna želja je, da se bo Park Zvezda po več letih spet iskril od lepega: od knjig, srečevanj bralcev in ustvarjalcev knjig, domišljije.

Zato vas prisrčno vabimo, da se dogodka udeležite tudi vi.

Upamo na polnoštevilno udeležbo založnikov, vabljeni pa so tudi vsi drugi, ki delujejo na področju branja in knjige: knjižničarji, knjigarji, samozaložniki, avtorji, antikvarji, galeristi, bodisi kot pravne ali fizične osebe – vključno s tistimi, ki bi hoteli izmenjevati ali prodajati rabljene knjige.

Osnovni podatki
Datum in kraj: Svetovni dan knjige, 25. april 2019, od 10. ure dopoldne do 21. ure zvečer.
Kraj: Park Zvezda v Ljubljani. V primeru povečanega interesa se postavitev stojnic razširi na ploščad na Kongresnem trgu.
Na voljo sta dve klasični stojnici Ljubljanskih tržnic:
– stojnica s streho po ceni 25 evrov za kos
– prodajni pult na stojkah po ceni 8 evrov za kos.
Elektrika: potrudili se bomo, da bomo razstavljalcem zagotovili dostop, vendar je zaželeno, da s seboj prinesete podaljške.

Mediji
Sejem bomo aktivno oglaševali ob prireditvi Noč knjige na Radiu Slovenija (Val 202, 1., 2., 3. program).

Program
Vsi tudi vabljeni, da prispevate k vsebinskemu dogajanju v parku – bodisi z literarnim nastopom, glasbenim programom, instalacijami, delavnico in podobnim.

Prijavnica
Če vas sodelovanje zanima, vas prosimo, da izpolnite prijavnico na spodnji povezavi.
Prosimo vas, da prijave izpolnete najkasneje do petka, 12. aprila!
Število stojnic je omejeno, zato vas vabimo, da s prijavami pohitite!

Vreme
Žal je vse skupaj povezano s tveganjem: V primeru slabega vremena bomo sejem primorani odpovedati, o čemer boste obveščeni najkasneje dan pred dogodkom.

Podpora
Prireditev pripravlja majhna ekipa prostovoljcev, zato bomo veseli vsake dobre volje ali roke, ki se bo ponudila v pomoč!
Skupaj nam bo uspelo!

Naj posije sonce!

Ekipa Noč knjige
Društvo festival sanje
Založba Sanje